Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (9)
  IT (34)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (6)
  Transporturi (10)
  Astrologie (5)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Instalatii de incalzire cu panouri

Popularitate:

Voteaza:

Instalatii de incalzire cu panouri

Carel Group Corporation - va ofera solutia completa in sisteme de incalzire moderne. Solutia noastra panel power plates. Profita acum de oferta si noutatile noastre.

Avind in vedere ca resursele naturale folosite la incalzire sunt din ce in ce mai scumpe (gaz, petrol, lemn, electricitate etc.)
ne-am propus sa atragem atentia asupra noilor tehnologii ecologice care folosesc energie electrica totodata avand consum redus.

Energia electrica se poate obtine folosind doar resurse inepuizabile cum sunt: energia solara, energia eoliana si energia geo-termala.
Astfel, facem auzit un mesaj pe care natura ni-l transmite.

E momentul unei schimbari in gestionarea resurselor actuale, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare o planeta mai curata.
Caldura este pe planeta noastra o conditie indispensabila a vietii, fiind totodata placuta, relaxanta si o sursa de buna dispozitie.

In afara de acestea, folosirea sistemelor noastre de incalzire va aduc o economie substantiala de pina la 50% comparativ cu alte sisteme
care folosesc combustibilii pe baza de (gaz metan, motorina etc.).

Confortul nu apare doar datorita unei temperaturi a aerului fixata conform dorintei individuale, ci si datorita proprietatilor terapeutice pe care le degaja. La fel de importanta este si temperatura tuturor suprafetelor din care este alcatuit spatiul.

Temperatura simtita fizic este aproximativ media celor doua temperaturi numite mai sus. Linia confortului termic este data de sistemele noastre si doar in acest interval se poate spune ca omul se simte confortabil.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Ecologie
Data inscrierii: 2010-06-26
Numar de afisari: 1623
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.calduraverde.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate