Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (19)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (21)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (30)
  Rezervari (1)
  Cazare (17)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Excursiile brotacelului plimbaret

Popularitate:

Voteaza:

Excursiile brotacelului plimbaret

Brotacelul plimbaret a batut Romania in lung si lat pentru a iti povesti despre locurile unde merita sa mergi, hotelurile unde sa stai si obiectivele turistice ce nu trebuie ratate. Site-ul contine de asemenea prezentari detaliate insotite de poze pentru zonele geografice, judetele si localitatile din Romania si o sectiune de statistici. Tot ceea ce trebuie sa stii inainte de a pleca in vacanta gasesti pe site-ul brotacelului!

Brotacelul Plimbaret va invita sa descoperiti Romania si locurile frumoase care merita vizitate.
Pe acest site veti gasi o lista a regiunilor geografice din Romania, o prezentare detaliata a fiecarei regiuni, o lista a celor 41 de judete ale Romaniei, precum si detalii despre acestea. Pe pagina fiecarui judet se gasesc si o serie de date statistice ce permit efectuarea comparatiilor intre judete.

In sectiunea Orase sunt prezentate pe larg localitatile din Romania. Prezentarile contin o descriere text, date statistice despre orasul respectiv, o mica galerie foto cu poze exemplificative, o harta rutiera a zonei si o vedere din satelit a localitatii.

In curand va fi disponibil pe site un jurnal de calatorie al Brotacelului, cuprinzand locatiile pe care le-a vizitat, unitatile de cazare unde a stat, ce va recomanda si ce nu va recomanda Brotacelul.

Pentru aceia dintre noi pasionati de cifre si rapoarte, Brotacelul ofera si o sectiune de statistici referitoare la orase si judete. Puteti vedea care este judetul cu cei mai multi locuitori, care este cel mai intins judet din tara, ori care este cel mai aglomerat judet din punct de vedere al densitatii populatiei. La nivel de oras sunt disponibile statistici care vor da raspunsuri la intrebarile: care sunt cele mai populate orase, care este orasul cu cea mai mare densitate, care este topul oraselor dupa suprafata ocupata, ce orase sunt situate la cele mai mari altitudini si cand s-a inregistrat prima atestare documentara a fiecarul oras.


Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii de turism
Data inscrierii: 2010-06-30
Numar de afisari: 1593
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.brotacelul.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate