Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Cabinet Stomatologic Medimpex

Popularitate:

Voteaza:

Cabinet Stomatologic Medimpex

Cabinet Stomatologic Medimpex - implanturi dentare, tratamente carii, tratamente parodontale, tratamente ortodontice - situat in centrul bucurestiului.

Cabinet stomatologic Medimpex va ofera:

- CONSULTATIA GRATUITA;
- PERIAJ GRATUIT (dupa detartraj);
- TRATAMENT GRATUIT (dupa extirparea nervului).

Cabinet stomatologic Medimpex este situat in centrul capitalei, la doar cateva minute de P-ta Universitatii, Splaiul Independentei (Izvor) sau Parcul Cismigiu, usor accesibil cu orice mijloc de transport si beneficiind de toate utilitatile si aparatura necesara realizarii oricaror manopere stomatologice, de la implant dentar, lucrari de portelan sau aparate ortodontice, la tratamente de albire sau radiografii dentare.

Alegerea unui CABINET STOMATOLOGIC sau a unei CLINICI STOMATOLOGICE se poate dovedi uneori dificila. In cadrul clinicii noastre primeaza intotdeauna calitatea lucrarilor si siguranta pacientului. Orice lucrare realizata in cabinetul nostru stomatologic beneficiaza de 1 an garantie.

Va asteptam intr-o ambianta moderna si placuta, iar echipa noastra, de medici si asistente incearca sa vina in intampinarea dorintelor dvs, atat pentru rezolvarea problemelor urgente, cat si pentru obtinerea unei functionalitati si estetici dento-faciale optime.

Deasemenea, noi intelegem ca timpul este pretios, respectam programarile si avem flexibilitate in alegerea orelor de tratament, chiar in afara programului de lucru prestabilit.

Pentru orice informatii pe care nu le veti gasi in paginile noastre, detalii sau programari, ne puteti contacta direct telefonic sau prin e-mail. Va asteptam si va multumim pentru increderea acordata!


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2010-07-18
Numar de afisari: 1518
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.medimpex.ro



    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate