Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Stomatologie si ortodontie

Popularitate:

Voteaza:

Stomatologie si ortodontie

Cabinet Stomatologic din Bucuresti specializat in Ortodontie ofera consultatii si tratamente ortodontice, persoanelor interesate in corectarea pozitiei dintilor prin purtarea de aparate dentare.

Dr Vlad Cristea, medic specialist ortodont, impreuna cu intreaga echipa a cabinetului nostru isi propun ca obiectiv sa ofere pacientilor nostri servicii medicale ortodontice, folosind o gama variata de aparate dentare la cel mai inalt nivel din punct de vedere profesional, intr-o atmosfera relaxanta ce sa asigure o experienta placuta atat copiilor cat si adultilor.

Mai mult ca orice alta specialitate medicala, ortodontia necesita un efort de echipa din partea tuturor celor implicati: copii, parinti, pacienti adulti, medic si asistente. In plus, pacientii informati despre tratamentul cu aparat dentar sunt mai motivati si ne ajuta sa functionam ca o echipa pe toata durata purtarii apratelor dentare.

Mai mult ca oricand, aspectul estetic a devenit foarte important in relatiile profesionale, sociale si personale ale tuturor. La fel cum o imagine se spune ca face cat o mie de cuvinte la fel consideram ca un zambet frumos si sanatos inseamna incredere in sine si poate oferi variate oportunitati de-a lungul vietii.

Aparate ortodontice - Medicii ortodonti urmeaza o specializare pentru a putea realiza tratamente complexe folosind aparatele dentare, care de cele mai multe ori nu tin doar de alinierea dintilor inghesuiti ci si de urmarirea si corectarea cresterii faciale.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2010-07-18
Numar de afisari: 1494
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.aparat-ortodontic.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate