Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (19)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (21)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (30)
  Rezervari (1)
  Cazare (17)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Pensiuni turistice

Popularitate:

Voteaza:

Pensiuni turistice

Pensiuni-cazare este un portal pentru turism, ghid al obiectivelor turistice. Baza de date este in continua dezvoltare, cuprinzind inclusiv descrieri, fotografii si harti. Acest portal a fost dezvoltat cu scopul de a promova obiectivele si activitatile legate de turismul in Romania.

Noi dezvoltam in permanent acest site de promovare, prestind in acelasi timp si servicii specifice pentru operatorii de turism (promovare web, optimizare seo si realizare de site-uri web).

Turismul este un domeniu multidisciplinar. Este, in general, o forma de turism care sustine si evidentiaza caracterul geografic al zonelor ce sint vizitate, implicand mediul natural, cultura, istoria, obiceiurile si prosperitatea locuitorilor locali. Sunt evidentiate toate acele atribute care fac ca un loc sa fie vizitat, care sunt reprezentative pentru o anumita zona si o face sa se deosebeasca de celelalte. Sunt incluse astfel: flora, fauna, structurile istorice, peisajele deosebite.

Se dezvolta astfel afaceri locale orientate catre vizitatori, in care pamenii descopera modul in care propriile mosteniri pot fi interesante pentru turisti. Pe de alta parte prin excursiile deosebite realizate, turistii capata noi experiente, pe care le transmit prietenilor, realizind astfel o continuitate a cererii pentru o anumita zona.

Turismul este mediu natural si cultural, care se poate dezvolta in zone cu monumente geologice importante, exploatate in scopul de a atrage vizitatori cu interese speciale. Romania detine rezerve naturale, monumente geologice. Astfel de zone au o valoare estetica si stiintifica si pot deveni zone cu un important interes turistic.


Categorie: Turism
Subcategorie: Calatorii
Data inscrierii: 2010-07-19
Numar de afisari: 1749
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.pensiuni-cazare.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate