Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Cabinet psihanaliza

Popularitate:

Voteaza:

Cabinet psihanaliza

Cabinet de psihanaliza Mihaela Dumitru ofera servicii de psihanaliza, pihoterapie psihanalitica, consultatii pentru cuplul mama-bebelus, consiliere psihologica pre, peri si postnatala pentru mamici si tatici.

Iti propun o intalnire diferita de toate celelalte intalniri din viata ta! Iti propun o intalnire cu cea mai minunata si cea mai speciala persoana, iti propun sa te intalnesti aici cu tine insuti!

Te invit sa mergem impreuna la aceasta intalnire, sa pasim impreuna pe drumul spre sufletul tau: cu speranta, in liniste, in siguranta, dar mai ales in ritmul tau.

Iti propun sa aflam impreuna de ce esti trist, de ce te sperii atat de usor, de ce ai trac, de ce ti-e greu sa comunici cu cei din jur, de ce ti-e greu sa te desparti, de ce te simti atat de gol, de ce te simti vinovat sa te bucuri, de ce nu-ti simti corpul.

In fiecare dintre noi se ascunde un copil care abia asteapta sa se exprime, sa se joace. Iti propun sa comunicam impreuna cu acest copil magic, sa-i vorbim cu calm, si cu blandete. Te invit sa-l eliberam pe micutul pitulat in sufletul tau si sa-l ajutam sa iasa la lumina, cu curaj, cu spontaneitate si cu bucuria care-l caracterizeaza!


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Psihologie
Data inscrierii: 2010-07-20
Numar de afisari: 1495
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.cabinetpsihanaliza.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate