Portalul W5

w5.ro


 
 Mass-Media
  Licitatii (0)
  Televiziune (2)
  Radio (1)
  Reviste (1)
  Stiri (4)
  Ziare (1)
  Agentii de presa (1)
  Publicitate media (10)
  Fotografii (3)
  Vremea (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Foto - Casa Casatoriilor

Popularitate:

Voteaza:

Foto - Casa Casatoriilor

Printre multitudinea de firme romanesti care ofera servicii foto si video, noi ne distingem prin faptul ca suntem permanent constienti de statutul de opere de arta, de produse artistice, ale creatiilor fotografice si video.

Aceste creatii nu sunt simple amintiri, banale, triviale, ci franturi de trecut, pe care le poti retrai doar daca exista sclipirea necesara care te re-aduce acolo prin forta sa sugestiva, prin profunzimea sentimentelor transmise.

Fiecare fotografie, fiecare film, sunt porti imaginare care te plimba in trecut si te ajuta sa retraiesti clipele acelea unice, pe care, in acele momentele tulburatoare prin farmecul lor, nu reusesti sa le constientizezi si sa le gusti pe deplin.

Se spune ca fericirea este sigurul sentiment pe care il traiesti retrospectiv, iar noi credem ca acest lucru este sugerat perfect de catre fotografie, care devine modalitatea prin care poti trai si re-trai acea fericire, pe care in acele momente nu o puteai simti cu adevarat, datorita rapiditatii cu care se desfasurau lucrurile. Acum ai tot timpul de lume pentru a retrai fericirea acelor clipe, trebuie doar sa privesti zambetul de pe chipurile voastre si vei simti emotii care te vor tulbura iar si iar.Categorie: Mass-Media
Subcategorie: Fotografii
Data inscrierii: 2010-07-20
Numar de afisari: 1186
Numar note acordate: 1
Pagina Web: fotovideonuntabuzau.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate