Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
RobisConstruct - constructii si renovari caseEsd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABA
Stemsure - stocare celule stem

Popularitate:

Voteaza:

Stemsure - stocare celule stem

Stemsure este o companie autorizata de recoltare si stocare a celulelor stem, reprezentanta din Bucuresti a bancii Stemcare din Danemarca. Stemsure ofera cel mai rapid rezultat al probelor procesate.

Stim ca organismul uman are o capacitate uimitoare de a se vindeca de la sine, dar cunoastem totodata ca exista boli pentru a caror vindecare avem nevoie de mai mult ajutor.

Una dintre strategiile prin care putem castiga lupta cu boala este terapia cu celule stem. Utilizarea de celule stem din sangele cordonului ombilical si placentar este un domeniu de care am fost personal interesat de mai multi ani, amintind aici faptul ca am fost direct implicat in anul 2007 in prima recoltare de celule stem mediatizata, ce a avut loc in Romania.

Banca de celule stem StemCare A/S, Denmark, a ales sa construiasca un Parteneriat cu Stem Sure pentru a oferi romanilor sansa unui serviciu medical de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem onest si sigur. Aprecierea de care Stem Sure se bucura in fata Companiei daneze este dovedita in plus de faptul ca Stem Sure este singura Companie de gen din Europa care a primit din partea StemCare Denmark dreptul de a-i reprezenta serviciile intr-o alta tara decat cele scandinave.

Ceea ce Stem Sure promite romanilor este prestarea unui serviciu de calitate europeana, responsabilitatea morala in fata viitoarelor mame si familiei, medicilor si a tuturor celor implicati in actul miraculos al nasterii alaturi de angajamentul nostru de a sprijini societatea medicala din Romania pentru face din recoltarea de celule stem un serviciu medical accesibil tuturor.

Ca majoritatea oamenilor, daca as fi intrebat ce pretuiesc mai mult in viata as raspunde sanatatea si familia. Si desi suntem inca in zorii tehnologiei celulelor stem, pot spune ca stocarea acestora aduce beneficii amandurora – sanatatii si familiei.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2010-07-20
Numar de afisari: 1708
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.stemsure.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate