Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Dopo poco- delivery pizza

Popularitate:

Voteaza:

Dopo poco- delivery pizza

Dopo poco - delivery pizza, meniuri pofta de pui, meniuri pofta de paste, salate. Comanzi una, primesti doua! Gama clasic sau royal, delicioasele meniuri pofta de pui, pofta de paste, salate. Dopo poco Iasi, Piatra Neamt, Timisoara, Brasov.

Se intampla in anul 1889, in Italia, la Napoli. Asa incepea povestea. Era chiar ziua in care regina Margareta avea sa viziteze orasul, iar faimosul pizzaiolo, Raffaele Esposito isi trezi sotia dis-de-dimineata si se pusera pe treaba. Era felul lor de a-si arata respectul - o pizza in cinstea vizitei reginei.

Povestea spune ca, dupa ce gusta din pizza maestrului, regina Margareta a Italiei tinu sa-l felicite personal pe iscusitul bucatar. Magulit peste poate, maestrul, pentru a imortaliza acel moment, a botezat opera sa culinara "Pizza Margherita".

Nu mai incape indoiala... pizza starneste pasiuni, iar gustul delicioaselor ingredinte mediteraneene te face sa traiesti de fiecare data o experienta culinara desavarsita.

Pasiunea pentru gustul desavarsit sta si in spatele povestii Dopo Poco. Dorinta de a te sti incantat ne-a facut si pe noi sa cream retete proprii.

De-ai putea sa-l vezi pe bucatarul nostru la lucru! Cata migala in a aseza feliile de bacon... si cat de entuziast toarna o ploaie de mozarella, iar la sfarsit, chiar inainte de baga pizza la cuptor, priveste de fiecare data multumit echilibrul perfect al ingredientelor.

Si pentru ca pizza e si mai gustoasa cand se imparte cu prietenii, ne-am gandit sa-ti mai dam una gratis. Nu e o gluma, de fiecare data cand comanzi o pizza iti trimitem inca una gratis, de aceeasi valoare. Sa fie pizza pentru toata gasca.

Acesta este cel mai important lucru pe care ti-l putem spune despre noi ne bucuram la gandul ca tu esti multumit si de fiecare data cand vei reveni cu o noua comanda, bucatarul nostru se va simti de parca insasi regina Margareta l-ar fi felicitat.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2010-08-02
Numar de afisari: 1750
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.dopopoco.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate