Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (21)
  Localitati (1)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Hotel Inter Zimnicea

Popularitate:

Voteaza:

Hotel Inter Zimnicea

Hotelul "Inter" Zimnicea invita pe malul Dunarii atat iubitorii de activitati recreative intr-un cadru natural desavarsit in care timpul nu cunoaste limite, iar relaxarea este sigura in conditiile de calitate si confort pe care le oferim, cat si grupuri de turisti ce doresc organizarea de evenimente, intalniri de afaceri, simpozioane, conferinte, etc.

Hotelul "Inter" dispune de 20 de spatii de cazare dintre care 16 camere in regim single si double si 4 apartamente. Spatiile de cazare sunt realizate la cele mai inalte standarde, dotate cu instalatie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, minibar, sistem audio intern cu accesare direct din camera si alt necesare unui confort sigur.

Hotelul dispune de asemenea de o sala de conferinte, sala moderna de fitness, sauna, centru de infrumusetare (cosmetica, masaj, coafura, frizerie, solar, manichiura/pedichiura), precum si alte servicii interne specifice (parcare proprie. spalatorie/calcatorie, pastrare valori, apel ora solicitata etc.).

O adevarata piesa de rezistenta in peisajul arhitectonic al orasului Zimnicea, HOTELUL "Inter" se evidentiaza printr-un stil aparte cu finisaje si dotari la cele mai inalte standarde, realizate cu rafinament si real bun gust.


Categorie: Turism
Subcategorie: Hoteluri
Data inscrierii: 2010-08-02
Numar de afisari: 1579
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.hotelinter.ro



    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate