Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (3)
  Jocuri (9)
  CAD (1)
  Multimedia (3)
  Securitate (6)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Soft magazin online

Popularitate:

Voteaza:

Soft magazin online

Contentspeed este platforma de magazin online care va ajuta sa vindeti online intr-un timp foarte scurt. Ea poate lua forma unui proiect personalizat sau poate fi cumparata ca licenta, in ambele cazuri caracateristica principala fiind calitatea.

Contentspeed este cea mai flexibila platforma de comert electronic din Romania. Puteti sa alegeti atat pachetele si functionalitatile incluse cat si modalitatea de plata.

Misiunea ContentSpeed - Istoria isi spune cuvantul, iar experienta dobandita de-a lungul a sase ani ne-a facut sa intelegem ca piata online are nevoie de calitate, promptitudine si imaginatie. Astfel, ContentSpeed S.R.L. a luat nastere cu o misiune clara: crearea de software pentru e-business, iar fiecare produs presupune organizare, comunicare, coordonare. Moto-ul echipei : "ContentSpeed, the fast way to results!".

Filosofia ContentSpeed - La baza principiului existential al ContentSpeed sta filosofia "win-win". Astfel, afacerea dumnoavoastra va avea succes pentru ca la noi nimeni nu pierde, castigul fiind de ambele parti. Mai mult decat atat, produsele noastre vor fi continuu optimizate pentru ca noi credem in perfectibilitate.

Echipa - Pentru noi oamenii reprezinta resursa de energie, de creativitate, de responsabilitate care duc la bun sfarsit angajementele noastre fata de clienti. In prezent, echipa noastra este formata din 8 persoane si este impartita in trei departamente: Development, Client Service si Design & Marketing.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Softuri
Data inscrierii: 2010-08-09
Numar de afisari: 2236
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.contentspeed.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate