Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Centru medical Medicor

Popularitate:

Voteaza:

Centru medical Medicor

Centru medical Medicor - Bucuresti, acreditat renar sr en iso 9001:2008 si sr en 15189:2007 este dotat cu laborator propiu (biochimie, hematologie, imunologie, serologie, microbiologie, parazitologie) si cabinete medicale de specialitate:

- medicina generala, endocrinologie, medicina de familie, medicina interna, medicina de laborator, nefrologie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, cardiologie, dermato-venerologie, medicina muncii, o.r.l, neurologie s.a. centru medical medicor ofera servicii complete de medicina muncii si de asistenta medicala specializata (ecografie generala, ecografie endocrina, eco-cardio, aerosoli, tratamente de mica chirurgie, electrocauterizari, e.k.g.

Centrul medical MEDICOR a fost infintat in anul 2004 ca un centru de Diagnostic si Tratament, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru a oferii servicii medicale la cele mai inalte standarde.
La cele 2 clinici MEDICOR puteti beneficia de consultatii in toate specialitatile medicale, o intreaga echipa de profesionisti standu-va la dispozitie.

Pentru a va putea oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde internationale, centrul medical MEDICOR a implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001:2001, iar laboratorul de analize medicale a obtinut acreditare ISO 15189:2007.

De asemenea centrul medical MEDICOR ofera companiilor servicii complete de medicina muncii

Centrul medical MEDICOR se afla in relatii contractuale cu C.A.S.M.B., CAS-OPSNAJ, CAS-MTCT.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2010-08-11
Numar de afisari: 1581
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.medicormedical.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate