Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
FastFood Mado

Popularitate:

Voteaza:

FastFood Mado

Mado te asteapta cu shaorma, pizza si salate gustoase la cel mai bun pret in Foodcourt Mall Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Cluj si Timisoara.

Am inceput la Iasi in 2000 odata cu deschiderea primului complex comercial Iulius Mall.

In scurt timp am reusit sa facem cea mai apreciata shaorma de pui din oras, lucru confirmat de cei aproximativ 800 de clienti care ne treceau pragul zilnic.

De ce cea mai apreciata? Pentru ca amestecul oriental de condimente numai de noi stiut o fac sa fie BUNA.

Am continuat la Timisoara in 2005 prin deschiderea unui noi locatii tot in Iulius Mall, oras care ne-a dat avant si incredere ca putem face o shaorma de calitate.

Cluj-ul ne-a primit in 2007 aratandu-ne ca si ardelenii apreciaza gustul oriental impreuna cu pieptul de pui fraged si perfect prajit, maioneza facuta in bucataria proprie si cartofii rumeniti atat cat sa completeze ceea ce inseamna o SHAORMA de la MADO.

SHAORMA de la MADO a ajuns si la Suceava odata cu deschiderea celei de-a patra locatii a noastra in octombrie 2008 tot in Iulius Mall. La fel ca si in celelate 3 orase si aici am avut un succes pe care pe buna dreptate, il asteptam. Si asta deorece calitatea produselor noastre si profesionalismul angajatilor a facut ca MADO sa se alature celor mai buni operatori de fast-food-uri de pe piata romaneasca.

Visul nostru, care intre timp a devenit realitate, nu se opreste aici. In viitor ne dorim sa facem shaorma noastra cunoscuta in cat mai multe orase din tara, sa continuam ceea ce am inceput cu aceeasi daruire si sa ne perfectionam continuu pentru a oferi clientilor nostri acelasi gust unic atunci cand savureaza o SHAORMA la MADO.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2010-09-01
Numar de afisari: 1621
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.mado.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate