Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (2)
  Jocuri (8)
  CAD (1)
  Multimedia (2)
  Securitate (7)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Tatbiliard

Popularitate:

Voteaza:

Tatbiliard

Magazinul on-line tatbiliard vinde si inchiriaza mese de biliard, mese de fotbal, mese de snooker, darts, precum si accesorii de biliard, snooker, darts si fotbal. Vindem si mese second-hand reconditionate cu accesorii incluse. Amenajam cluburi de biliard cu toata aparatura necesara.

Suntem o familie de ardeleni din Cluj Napoca si ne ocupam de mese de biliard si jocuri distractive din 1992. Importam din S.U.A, Marea Britanie, Italia, Olanda, Belgia, China, Ungaria.

Suntem un colectiv unit de peste 30 oameni care va sta la dispozitie.

Pe langa produsele importate am reusit sa punem la punct o linie de productie proprie. Avem spatii de productie propri, adica o fabrica langa Bucuresti de 1400 mp interior si 7500 mp exteriori.

Reusim sa avem preturi competitive pentru ca spatiile de productie si magazin sunt ale noastre, nu platim chirie la nimeni.

Avem un parc auto mare si reusim sa livram si sa instalam mese de biliard si snooker in toata tara la un pret maxim de 400 lei/ masa de biliard.

Vindem si inchiriem mese de biliard, snooker, darts, mese de fotbal si accesorii pentru acestea. Inchiriem mese de biliard cu 250lei/luna.

Executam reparatii si postaviri la mesele de biliard, vindem mese de biliard din lemn masiv si cosuri de piele. Livram accesorii prin curierat rapid cu plata la livrare.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Jocuri
Data inscrierii: 2010-09-06
Numar de afisari: 1656
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.tatbiliard.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate