Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Enterosgel detoxifiant selectiv

Popularitate:

Voteaza:

Enterosgel detoxifiant selectiv

Enterosgel este un detoxifiant selectiv care absoarbe si elimina din organism toxinele, bacteriile, virusurile, alergenii, colesterolul, elimina alcoolul, ajuta la refacerea mucoasei si florei intestinale normalizand nivelul de imunoglobulina a secretorie.

Actiunea ENTERSGEL este selectiva – nu absoarbe si nu elimina din organism vitamine, oligoelemente, calciu, potasiu sau alte substante esentiale necesare organismului. Acest lucru se datoreaza structurii moleculare unice a ENTEROSGEL.

Structura moleculara este o matrice din siliciu organic, structurata 3D ca un "burete", cu pori de pana la 100 nm. Dimensiunea porilor este selectata pentru legarea si absorbtia substantelor cu masa moleculara medie intre 100 si 1000 u.a., din care fac parte majoritatea substantelor toxice. Aceasta structura confera ENTEROSGEL proprietati deosebite de absorbtie selectiva pentru substante toxice si microorganisme patogene.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Produse medicale
Data inscrierii: 2010-09-11
Numar de afisari: 1524
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.enterosgel.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate