Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (3)
  Jocuri (9)
  CAD (1)
  Multimedia (3)
  Securitate (6)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Program gestiune si contabilitate

Popularitate:

Voteaza:

Program gestiune si contabilitate

Distribnet este un program de gestiune si contabilitate, de tip erp, adresat in principal firmelor de import si distributie. Distribnet realizeaza: gestiune de stocuri, gestiune de productie, gestiune de clienti, furnizori, gestiune incasari, plati, agenti, gestiune multinationale (metro, selgros etc).

Putem spune ca, din 1995 si pana astazi, la Junior Soft am reusit sa construim in primul rand o echipa capabila sa faca fata cu succes intr-o industrie - cea de software - tot mai dinamica, mai exigenta si aflata in continua dezvoltare, concurentei acerbe si cerintelor tot mai complexe din partea clientilor. Aceste lucruri nu fac decat sa ne motiveze si sa ne determine sa intram intr-o competitie permanenta cu noi insine, sa ne impunem noi limite de performanta.

Nu credem ca noua tehnologie are valoare in sine. Dar, credem ca noua tehnologie este un instrument fundamental pentru crearea de produse de valoare. Nu credem ca valoarea materiala a produselor este definitorie, chiar daca importanta ei nu poate fi neglijata. Credem foarte tare in "valoarea adaugata", in ceea ce, la randul sau, poate genera "plus de valoare". Credem cu convingere in ceea ce construim, si avem convingerea ca produsele noastre pot contribui la cresterea randamentului, a gradului de eficienta a activitatii celor care le folosesc.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Softuri
Data inscrierii: 2010-09-17
Numar de afisari: 1581
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.juniorsoft.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate