Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (6)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Cazare hoteliera

Popularitate:

Voteaza:

Cazare hoteliera

Cel mai bun mod de ati gasi cazarea perfecta, la preturi minime si confort maxim la munte, la mare sau oriunde doresti tu in Romania, la hotel, vila, pensiune sau motel.

Oferta noastra de apartamente in regim hotelier reprezinta o oportunitate de cazare ieftina in raport cu hotelurile si pensiunile din Brasov. Serviciile noastre de cazare in Brasov ofera o alternativa potrivita atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri.

Apartamentele noastre va ofera confortul unui hotel in combinatie cu intimitatea si utilitatea propriei case. Fiecare locatie dispune de toate detaliile necesare: lenjerie completa, prosoape, vesela si ustensile de gatit, aer conditionat, TV color si multipprograme de cablu, etc. Va stam la dispozitie pentru orice cerere particulara pe care incercam sa o indeplinim in cel mai scurt timp. Apartamentele se inchiriaza pentru minim 24 ore, orice cerere speciala este tratata individual in functie de posibilitati.

Inchiriem apartament in regim hotelier cu suprafata totala de 103 mp, situat in Cartierul Rezidential Avangarden, compus din 2 dormitoare duble, living generos de 40 mp, 2 bai, bucatarie complet utilata.

Pentru perioade mai mari de 2 nopti reducere 10%. Toate dotarile sunt noi si de calitate, apartamentul fiind finalizat in anul 2009, toate la calitate Premium.

Cartierul este construit dupa standardele de calitate germana, fiind amplasat intro-zona monitorizata si cu parcare proprie. Apartamentul este destinat inchiriierii de scurta durata si pentru perioade lungi de timp, caz in care tarifele se negociaza.


Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii de turism
Data inscrierii: 2010-09-29
Numar de afisari: 1448
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.cazarehoteliera.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate