Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Life Care - produse bio

Popularitate:

Voteaza:

Life Care - produse bio

De 4 ani compania life care isi pastreaza pozitia de lider pe piata bio, avand o cota de piata constanta de aproximativ 75% si peste 45.000 de parteneri-clienti fideli. Portofoliul de produse cuprinde in prezent aproximativ 1000 de articole sanatoase pentru intreaga familie, portofoliu ce se largeste odata cu fiecare nou catalog.

Life Care Corp este compania nr.1 in industria bio din Romania. Cu peste 45.000 de clienti parteneri, peste 1000 de articole si o cifra de afaceri de 10 milioane Euro anual (valoare 2008).

Life Care Corp este detinatoarea brandurilor Life Impulse (suplimente alimentare lichide organice), BioHAUS (detergenti ecologici), Krauter Natur Arzt (cosmetice terapeutice cu ingredinete controlate biologic), Life Glam (accesorii beauty), BIOfusion (alimente functionale - in curand disponibile).

In plus, Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:

- Logona
- Alma Win
- Dynamic Health


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Diverse Sanatate
Data inscrierii: 2010-09-30
Numar de afisari: 1685
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.life-care.ws    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate