Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (19)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (21)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (30)
  Rezervari (1)
  Cazare (17)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Hotel Minerva Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Hotel Minerva Bucuresti

Hotelul MINERVA este printre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti, at√Ęt datorita amplasamentului ideal, chiar in centrul orasului (intre Piata Romana si Piata Victoriei), cat si a calitatii serviciilor oferite de-a lungul timpului.

Hotelul nostru, clasificat la 4 stele, are, incepand din luna mai 2007, 149 de camere. Astfel, capacitatea hotelului a crescut de la un numar de 86 la 149 spatii de cazare (camere single, duble, apartamente), oferind oaspetilor nostri un grad sporit de confort. Doua etaje ale hotelului sunt destinate nefumatorilor.

Minerva Hotel, cu cele 149 de camere, dispuse pe 6 nivele, este unul dintre cele mai placute hoteluri de 4 stele din Bucuresti.

Aflandu-se in centrul capitalei Romaniei, pe unul dintre cele mai importante bulevarde, chiar la intersectia cu strada Gheorghe Manu, care uneste Bulevardul Lascar Catargiu si Calea Victoriei, ofera avantajul accesului facil catre si dinspre cele mai importante obiective si zone de interes ale capitalei.

Minerva Hotel ramane cea mai buna alegere ca punct de plecare catre toate activitatile de business, culturale, distractive si de shopping in Bucuresti.


Categorie: Turism
Subcategorie: Cazare
Data inscrierii: 2010-10-07
Numar de afisari: 1766
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.minerva.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate