Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Stomatologi Timisoara

Popularitate:

Voteaza:

Stomatologi Timisoara

Locul in care pacientii se informeaza, iar medicii stomatologi si tehnicienii dentari isi prezinta cabinetele si laboratoarele dentare. Stomatologi Timisoara este un site construit din mai multe motive, dar in final toate aceste motive au ca scop informarea.

Dorim, in primul rand, sa ajutam pacientii sa obtina informatii in legatura cu medicii stomatologi, cabinetele stomatologice si laboratoarele dentare existente in Timisoara. Din acest motiv nu numai ca am introdus o lista cu acestia, dar am facut-o si interactiva. In acest mod vor putea cauta cabinete sau laboratoare in functie de zona in care se afla, folosind inclusiv harta interactiva a orasului, vor putea vedea pozele si filmele de prezentare pe care aceste cabinete si laboratoare le vor posta la profilul lor, vor putea intra pe forum si posta intrebari, la care medicii si tehnicienii dentari vor raspunde in limita timpului disponibil, vor putea vedea comentariile postate la cabinete si laboratoare si de asemenea, felul in care au fost votate de ceilalti, ceea ce poate reprezenta (dar nu cu titlu categoric) o motivatie pentru a alege un cabinet sau altul.

Acest motiv va ajuta mult pacientii in alegerea cabinetului la care doresc sa se trateze, stiut fiind faptul ca la ora actuala este foarte greu sa te decizi asupra unui cabinet sau asupra unui medic, neavand foarte multe informatii ajutatoare. Pacientul, in cele mai multe cazuri, nu cunoaste stomatologie, asa ca ii este greu sa se orienteze, iar orientarea numai dupa pretul tratamentelor s-a dovedit de cele mai multe ori ERONATA.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2010-10-12
Numar de afisari: 1099
Numar note acordate: 1
Pagina Web: stomatologitimisoara.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate