Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Autoturisme pentru inchiriere

Popularitate:

Voteaza:

Autoturisme pentru inchiriere

Oferim autoturisme pentru inchiriere catre persoane fizice sau juritice, in Bucuresti si alte localitati, servicii de rent a car cu sau fara sofer.

Va oferim masini in stare exceptionala, la cel mai bun raport calitate/pret. Preturi promotionale in weekend-uri, pentru clientii fideli si perioadele lungi de inchiriere. Aveti la dispozitie o multitudine de accesori, varietate de masini echipate la cel mai inalt standard.

Firma noastra a luat nastere in urma dorintei de a oferi servicii mai bune clientilor de rent a car. In urma problemelor avute cu alte firme de acelasi profil, dar si dupa experienta acumulata prin colaborarea cu firmele de profil, am decis ca este momentul sa infiintam o companie specializata pe inchirieri auto, care sa acopere toate cerintele clientilor, chiar si cei mai pretentiosi.

Stim ca mobilitatea inseamna totul. Atat in vacanta, cat si in cazul unei intalniri de afaceri, timpul si mobilitatea sunt doua caracteristici foarte importante la care ne gandim. Din acest motiv, am scurtat timpul de inchiriere, asigurand mijlocul de deplasare cel mai bun, oferind servicii de informare cu privire la trafic, locatii bune de vizitat, oferte de cazare in regim hotelier. Este de ajuns sa intrebati agentul de inchirieri si acesta va va ajuta.

Angajatii nostri au cunostinta a cel putin unei limbi straine. Nu sunt la prima colaborare cu o firma de profil, deci experienta isi va spune cuvantul in orice moment. Cel mai important lucru este satisfactia clientilor nostri pentru ca dorim sa ii pastram, sa fie alaturi de noi si sa revina ori de cate ori au nevoie.

Masinile noastre sunt in perfecta stare de functionare, ingrijite si cu reviziile facute intotdeauna la timp. Orice problema aparuta in cursul inchirierii poate fi remediata in cel mai scurt timp, binenteles cu acordul clientului nostru. Pentru a nu intampina probleme, inainte de toate, au fost facute legaturi in toata tara cu service-uri autorizate. Astfel, oriunde v-ati afla cu masinile noastre, sunteti in siguranta.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Transporturi
Data inscrierii: 2010-10-15
Numar de afisari: 1496
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.cars-4-rent.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate