Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
American Medical Center

Popularitate:

Voteaza:

American Medical Center

American Medical Center este o clinica medicala multidisciplinara care functioneaza intr-un ambient modern, punand la dispozitia pacientilor servicii medicale complexe si aparatura pentru investigatii paraclinice sub atenta supraveghere a unui corp medical de inalta tinuta profesionala, a carui pregatire corespunde exigentelor si cerintelor standardelor internationale.

Acest centru medical fondat in anul 1995, ofera asistenta medicala integrata, prin clinica, precum si prin institutiile medicale cu care colaboreaza, pentru servicii intra-spitalicesti sau de urgenta.

Printre spitalele de renume cu care AMERICAN MEDICAL CENTER colaboreaza se remarca:

- Spitalul Clinic de Nefrologie “Carol Davilla”
- Spitalul Clinic Militar Central.

Cei peste 10 ani de profesionalism si devotament inchinat atat pacientilor, cat si firmelor de prestigiu care au aderat la serviciile noastre medicale sunt o garantie a calitatii serviciilor noastre.

American Medical Center are ca obiect de activitate acordarea asistentei medicale in sistem ambulatoriu si in program de abonament.

American Medical Center asigura urmatoarele servicii medicale:

- Consultatii medicale de medicina de familie si alte specialitati medicale, cum ar fi: interne, reumatologie, cardiologie, ecografie, dermatologie, ginecologie, endocrinologie, oftalmologie, psihologie, neurologie, psihiatrie, ORL, chirurgie cardiovasculara, chimioterapie, oncologie, stomatologie, fertilizare in vitro, tratament cancer, transplant maduva, etc.
- Servicii medicale de medicina muncii inclusiv dispensarizarea pentru personalul muncitor depistat la controlul periodic cu afectiuni profesionale sau in legatura cu munca, atat in Bucuresti, cat si pe intreg teritoriul tarii.
- Medicina de urgenta in Bucuresti.
- Acum patru ani am inceput colaborarea cu Hadassah University Hospital din lerusalim, devenind reprezentantul oficial in exclusivitate al acestui centru medical. In urma acestei colaborari, prin intermediul nostru multi pacienti de origine romana au beneficiat de diverse tipuri de tratament de sanatate efectuate cu succes in Israel. Acest lucru a dus la dezvoltarea in cadrul clinicii noastre a unui departament specializat care se ocupa direct de pacientii care opteaza pentru tratamente si expertize medicale In Israel.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2010-10-20
Numar de afisari: 1537
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.americanmedicalcenter.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate