Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Electronica pentru amatori

Popularitate:

Voteaza:

Electronica pentru amatori

Scheme electronice pentru amplificatoare audio, receptoare si emitatoare pentru radioamatori, alte circuite electronice de interes pentru constructorul amator.

Scopul acestor pagini web este de a oferi amatorilor de constructii electronice o suita de montaje electronice, mai des utilizate in practica, fara pretentia de a epuiza tema.

Montajele cuprinse aici au fost selectate pentru a fi cat mai accesibile, reconsiderand unele scheme devenite clasice, dar si aducand, prin comparatie unele conceptii moderne, aparute recent in campul de preocupare al specialistilor. Munca de realizare practica a schemelor prezentate va fi usurata datorita faptului ca in prealabil montajele au fost testate in linii mari si au fost luate in considerare numai cele care pot fi realizate fara dificultati inutile, fara valori de piese greu de gasit, fara ingeniozitati care nu isi au rostul.

Constructorul amator trebuie sa acorde insa atentie deosebita la piesele folosite. Nereusita unor montaje sau performantele slabe nu pot produce bucurii, chiar daca se spune ca si din esecuri se invata ceva. De aceea, piesele folosite trebuie sa prezinte parametri de inalta calitate.

Site-ul se adreseaza tuturor constructorilor electronisti care doresc sa realizeze montaje interesante si in acelasi timp utile in cele mai diverse situatii.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Electronica
Data inscrierii: 2010-10-23
Numar de afisari: 2807
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.electronica.nano-net.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate