Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Cabinet stomatologic Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Cabinet stomatologic Bucuresti

Clinica stomatologica Bucuresti - Elitedent, implant dentar, implanturi dentare, aparat dentar, aparate dentare, estetica si cosmetica dentara. Medici stomatologi specializati.

Totul a inceput in anul 2001, cand, dintr-o pasiune si dorinta extraordinara, am pus bazele a ceea ce astazi numim clinica EliteDent. Atunci ne-am decis sa facem pasul cel mare si intr-o perioada deficitara in oferirea serviciilor medicale dentare de calitate, ne-am hotarat ca era vremea pentru a aduce tot ceea ce este mai bun intr-un singur loc.

Nu a fost usor, dar dorinta a spart toate barierele si un an mai tarziu visele au devenit realitate. Intr-o locatie deosebita am deschis clinica EliteDent, oferind tuturor servicii de calitate la preturi corecte. Pasii ce i-am facut apoi au fost mici, dar tot timpul am urcat, am urcat si fiecare saptamana, fiecare luna, fiecare an ne ducea mai sus.

In tot acest timp am fost mereu alaturi de cei ce ne-au fost si ne sunt pacienti si cu ajutorul carora am realizat toate lucrurile minunate din acesti ani. Relatiile speciale create de-a lungul anilor de fiecare medic in parte cu pacientii, intelegerea, increderea reciproca, au adus aprecieri constante clinicii noastre.

Vrem ca tuturor sa va multumim si sa va asiguram ca aceasta relatie stransa, personala, medic-pacient nu va disparea si in continuare vom dezvolta oferta de servicii medicale de calitate pentru fiecare dintre dumneavostra.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medici de familie
Data inscrierii: 2010-10-27
Numar de afisari: 1631
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.elitedent.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate