Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Cabinet individual de psihologie

Popularitate:

Voteaza:

Cabinet individual de psihologie

Consultanta psihologica la standarde ridicate. Serviciile noastre sunt axate pe nevoile dumneavoastra. Aici gasiti informatii in domeniul dezvoltarii personale, servicii pe profil organizational, clinic si terapeutic.

Avand in vedere ca informatiile existente la liber sunt incomplete si cel mai adesea insuficiente, am decis sa venim in sprijinul dvs. In acest scop va punem la dispozitie materialele necesare pentru a va face o idee despre lumea psihologiei, pentru a afla cu ce se ocupa, care este obiectul de activitate, ce intra si ce nu intra sub incidenta ei si cum puteti aplica practic, in viata de zi cu zi, principiile pe care psihologia vi le pune la dispozitie in urma cercetarilor sale.

Majoritatea articolelor sunt destinate intelegerii functionalitatii propriei persoane, a vietii de cuplu, a familiei, constientizarii propriei fiinte, a dezvoltarii potentialelor calitati ce se gasesc in structura fiecaruia dintre noi si diverse metode concrete de aplicare prin care sa puteti atinge o stare launtrica de bine.

Suntem o echipa de specialisti formati in diverse ramuri ale psihologiei, iar articolele prezente pe site sunt selectate cu grija, structurate pe subiecte specifice, organizate si eventual corectate. Unele dintre ele provin din terte surse (nu sunt scrise de nici un membru al echipei noastre), ca atare nu ne asumam raspunderea in ceea de priveste continutul acestora. Cititi si retineti ceea ce vi se potriveste si ce credeti ca este bine pentru dumneavoastra.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Psihologie
Data inscrierii: 2010-11-01
Numar de afisari: 1338
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.consultanta-psihologica.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate