Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Stomatologia Whitekiss

Popularitate:

Voteaza:

Stomatologia Whitekiss

Stomatologia Whitekiss din Craiova va ofera servcii de urgente stomatologice, implant dentar, chirurgie maxilo faciala si ceramica pe zirconiu.

O echipa de medici tineri si responsabili va intampina intr-un ambient cald si prietenos gata sa va asculte si sa va ofere servicii medicale de calitate, urgente stomatologie, implant dentar, la preturi accesibile fiecaruia.

White Kiss este o clinica privata de STOMATOLOGIE din CRAIOVA care isi desfasoara activitatea din 2003. In fiecara an am incercat sa fim tot mai aproape de pacientii nostri, sa-i ascultam sa le venim in intampinare cu cele mai bune solutii de tratament in functie de fiecare caz in parte si nu in ultimul rand sa-i facem sa zambeasca pentru ca noi chiar credem in zambete indraznete si luminoase.

In momentul de fata ne desfasuram activitatea de stomatologie cu o dotare care corespunde celor mai exigente cerinte, incepand cu dezinfectia si sterilizarea instrumentarului pentru ca ne preocupa sanatatea pacientilor nostri si a personalului care lucreaza in clinica noastra.

Avem in dotare trei unituri pentru stomatologie si chirurgie orala ergonomice, detartraj cu ultrasunete, piese de mana silentioase, aspirator chirurgical, apex locator, sistem de diga, camera intraorala, lampa fotopolimerizare, lampa albire dentara, fiziodispenser pentru IMPLANT DENTAR, trusa de chirurgie oro-maxilo-faciala profesionala, truse pentru IMPLANT DENTAR BICON SI ALPHABIO, lupe pentru chirurgie si endodontie.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Diverse Sanatate
Data inscrierii: 2010-11-16
Numar de afisari: 1585
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.whitekiss.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate