Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (6)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Mancare chinezeasca

Popularitate:

Voteaza:

Mancare chinezeasca

Mancare chinezeasca la domiciliu sau cu servire in restaurantele Templul Soarelui din Bucuresti si Constanta. Comanda online mancare chinezeasca la domiciliu si descopera bucataria chinezeasca si diverstatea produselor - forma gust, culori.

Deschiderea unui restaurant unde sa se poata servi preparate chinezesti pregatite cu adevarat "a la Chinese" a venit ca o provocare la o competitie dificila.

Si asta pentru ca in Bucuresti la momentul acela, 1995, cand dl. Miao a deschis in str. Vasile Lascar primul restaurat din lantul "Templul Soarelui", fuctionau destule asemenea locatii cu specific chinezesc.

Exact ca intr-o competitie sportiva - spune dl. Miao - intr-o asemenea actiune iti trebuie mai mult decat curaj, talent sau pasiune. Este nevoie de o motivatie care sa aiba proiectie in realitate. In momentul in care am constatat ca mancarea chinezeasca servita la diferite reataurante cu acest profil nu este, asa cum se spune aici, pe meleagurile romanesti, "ca la mama acasa", ca oricat de bine pregatita ar fi, lipseste totusi ceva, am hotarat ca trebuie sa ma implic in acest domeniu si sa fiu printre cei care detin "originalul bucatariei chinezesti". La ora actuala societatea noastra, cu peste 90 de angajati, este compusa din doua restaurante si o casa de comenzi.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2010-11-29
Numar de afisari: 1656
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.templulsoarelui.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate