Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (6)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Pachete turism

Popularitate:

Voteaza:

Pachete turism

Come & Go Corporate Travel face parte din putinele agentii ce pot oferi o gama atat de variata de servicii destinate calatoriilor de afaceri cat si celor de agrement, toate intr-un mod deosebit de profesional, relaxat si placut.

Alegand sa ne contactati va veti bucura de combinatii profitabile de servicii impreuna cu avantajul de a colabora cu o echipa de oameni pasionati de profesia lor, consultanti profesionisti si cu viziuni largi asupra viitorului afacerii dvs si a noastra.

Ca fondatori-manageri suntem la fel de “accesibili” si dupa vanzare. Scopul nostru este sa implinim afacerile dumneavoastra exceland in consultanta pe care v-o oferim in domeniul turismului, acest domeniu devenit omniprezent in zilele noastre.

Am ales sa ne deschidem colaboratorilor intr-o asemenea masura incat membrii fondatori sunt implicati in activitatile zilnice, deci este foarte posibil sa ne contactati direct in orice situatie si evitati cu aceasta ocazie graba si lipsa de implicare obisnuite simplilor angajati.

Pe scurt, suntem pregatiti si mereu deschisi, deci e simplu sa colaboram.

Profesionalismul vine din experienta, viziunea din pasiune si unicitatea din grija pentru clientii nostri si atentia cu care ne alegem furnizorii.

Suntem atat de siguri ca va putem oferi un mod mai inteligent si mai usor de a calatori incat va oferim un Certificat de Garantare a Performantei. Ne dorim ca toti clientii nostri sa stie ca au ales consultantii de turism potriviti nevoilor lor si le asiguram:

- Calatorii relaxante;
- Cele mai mici tarife disponibile la momentul rezervarii;
- Sfaturi profesionistre pentru programarea calatoriilor(rezervari bilete avion, hoteluri, conferinte si seminarii, inchirieri diverse tipuri de masini, transferuri, croaziere);
- Prioritate ridicata in cazurile in care furnizorii serviciilor mentionate nu sunt la nivelul asteptarilor.


Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii de turism
Data inscrierii: 2010-12-10
Numar de afisari: 4349
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.newtravels.net    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate