Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Agentia de turism Zone Travel

Popularitate:

Voteaza:

Agentia de turism Zone Travel

Agentia de turism zone travel va ofera servicii complete atat in tara, cat si in intreaga lume, indiferent de bugetul alocat. Experienta acumulata si profesionalismul echipei va garanteaza o vacanta unica si personalizata, cu servicii de cea mai buna calitate.

ZONE TRAVEL nu este doar o alta agentie de turism. Oferim servicii complete in intreaga lume. Fie ca preferi un program cu grupul, sau o vacanta pe cont propriu, vei beneficia de toate serviciile de care ai nevoie.

Oamenii de la Zone Travel, sunt cei care fac diferenta. Entuziasmul si dedicatia echipei, experienta acumulata ne recomanda pentru fiecare tip de vacanta si oricarui client. Noi va vom face fiecare vacanta o experienta unica, intr-un mod cat mai placut. Noi iti putem oferi locatia perfecta pentru o atmosfera exclusiva, putem crea un program peronalizat si iti garantam servicii la cele mai inalte standarde.

Echipa noastra cladeste relatii care dureaza, bazate pe dorintele fiecarui client. Telul nostru este sa oferim clientilor cele mai bune servicii in functie de bugetul fiecaruia, fie ca sunt vacante de lux, sau vacante cu buget redus.

Legaturile de parteneriat cu tour operatori atat din tara, cat si din strainatate, stransa colaborare cu companiile aeriene, sunt atuurile noastre pentru toate destinatiile pe care le oferim.

Zone Travel garanteaza succesul prin servicii excelente, programe impresionante, organizare de conferinte si nu in ultimul rand amintiri de neuitat.


Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii de turism
Data inscrierii: 2010-12-13
Numar de afisari: 1281
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.zonetravel.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate