Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Restaurant Bliss Sibiu

Popularitate:

Voteaza:

Restaurant Bliss Sibiu

Restaurantul Bliss din Sibiu este locul ideal pentru evenimentele tale speciale, fie ca e vorba de nunta, botez sau orice alt gen de eveniment. Restaurantul are o capacitate de 200 locuri si un design modern si foarte sofisticat. Personalul este ospitalier, cu o experienta vasta in domeniu. Va asteptam pe calea turnisorului 116 sa va convingeti.

Restaurantul Bliss va ureaza ”Bun venit!” intr-una dintre cele mai primitoare si calduroase localuri din Sibiu. Urmarind sa puna in evidenta o altfel de abordare a unui astfel de spatiu, va intampinam cu mancaruri si bauturi dintre cele mai sofisticate si ispititoare, invitandu-va sa va bucurati din plin de secretele bucatariei noastre intr-o locatie intima si selecta. Noul restaurant Sibiu imbina modernismul cu diversele istoricuri ale mancarurilor pe care le pune la dispozitia clientilor.

Misiunea noastra este de a le oferi clientilor nostri cele mai bune servicii si de a crea o atmosfera propice pentru diferite ocazii. De asemenea, dorim ca fiecare client al nostru sa sa se transforme intr-un nou prieten. Astfel, fiecare vizita la noul restaurant Bliss poate reprezenta un prilej de bucurie in viata de zi cu zi a fiecarui nou prieten la nostru. Satisfactia clientilor nostri este cel mai important pilon al activitatii noastre, motiv pentru care ne concentram asupra fiecarui detaliu referitor la serviciile pe care le oferim acestora.

Suntem constienti de faptul ca fiecare restaurant trebuie sa aiba punctele lui de atractie, Bliss incercand sa intruneasca un numar cat mai mare de detalii moderne si nu numai, care sa atraga atat clientii, cat si buna lor dispozitie. Astfel, va propunem un nou restaurant in Sibiu, un restaurant care sa va poata oferi tot ceea ce va doriti din punct de vedere al locatiei, al atmosferei, al serviciilor, al produselor oferite si, nu in ultimul rand, al preturilor.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2011-01-17
Numar de afisari: 1752
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.restaurantbliss.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate