Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Clinica oftalmologica - Dentexpert

Popularitate:

Voteaza:

Clinica oftalmologica - Dentexpert

Medicii nostri sunt specializati pe implantologie, radiodiagnostic, stomatologie generala, regenerare tisulara in parodontologie, implantologie, estetica dentara, stomatologie generala, endodontie, ortodontitie.

DENTEXPERT este locul unde intalniti o echipa de profesionisti al carei singur obiectiv este obtinerea unui zambet stralucitor si increderea ca ati gasit locul si un program care va continua sa va furnizeze beneficii in anii ce vor urma.

Deoarece cunostem cat de importante sunt serviciile de calitate, costurile in raport cu calitatea, echipa Dentexpert va pune la dispozitie experienta ei, dotarile moderne de care beneficieaza cele 2 cabinete si materialele performante cu care se lucreaza in stomatologia stiintifica

Stomatologia de astazi ne da posibilitatea sa va garantam tratamente fara durere, complete si intr-un timp cat mai scurt posibil. Folosim consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare sigure si conforme cu noile norme U.E. Toate cabinetele sint prevazute cu pardoseli speciale, ce sunt indicate pentru o igiena perfecta.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina traditionala
Data inscrierii: 2011-01-21
Numar de afisari: 1554
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.dentexpert-magic.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate