Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (2)
  Jocuri (8)
  CAD (1)
  Multimedia (2)
  Securitate (7)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Flintab - sisteme de cantarire

Popularitate:

Voteaza:

Flintab - sisteme de cantarire

Compania Flintab ofera o gama larga de sisteme de cantarire profesionale precum cantare rutiere de mare tonaj, cantare feroviare, cantare industriale si comerciale.

FLINTAB este o firma IMM cu capital integral privat infiintata la inceputul anului 1992 si are ca domeniu de activitate proiectarea, executia, montajul, punerea in functiune si service pentru sisteme electronice de cantarire.

Intrarea noastra pe piata romaneasca a debutat in anul 1992 ca filiala a bine-cunoscutului grup international controlat de FLINTAB SUEDIA si a beneficiat inca de la inceput de know-how-ul acestui grup.

In Romania, la acea data, nu existau cantare electronice, intrega piata fiind, in perioada comunista, monopol al intreprinderii de stat Balanta Sibiu, specializata in productia de cantare mecanice. Desi tendinta pe plan mondial a trecerii ireversibile de la cantarele mecanice anacronice la cele electronice moderne era clara, Balanta, chiar dupa privatizare, a abordat tarziu (dupa anul 1995) asimilarea unor sisteme electronice de cantarire, fapt care a permis ca FLINTAB sa se instaleze rapid la conducerea intregului pluton de jucatori ai acestui domeniu.

Tot atunci, in perioada 1995-1997 au aparut si alti competitori mai mici care, in prezent, au reusit sa se integreze in profilul global actual al pietei furnizorilor de sisteme electronice de cantarire din Romania. FLINTAB, ca pionier in domeniu, a instalat primele cantare electronice mari (rutiere si feroviare) in tara, avand in prezent un portofoliu excelent de clienti.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Sisteme
Data inscrierii: 2011-02-25
Numar de afisari: 2165
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.flintab.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate