Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Moset Transport - transport marfa

Popularitate:

Voteaza:

Moset Transport - transport marfa

Transporturi de marfuri generale, frigorifice, transport izoterma cu temperatura controlata, transport mobila, transport intern si extern, asigurare marfa, discounturi consistente, non stop.

Firma Moset Transport a luat fiinta in anul 2004; am inceput cu o autoutilitara de 3,5 t iar acum avem un mic parc auto autoutilitare de 3,5; 7,5; 10; 11; 19; 20 t marca Iveco, Mercedes, Man, Daf, Vw - dube cu lift si prelata cu optiunea de incarcare si pe lateral. De asemenea autoutilitarele noastre au itp-uri la zi, marfa este asigurata, dispunem de soferi cu experienta in domeniul distributiei.

Firma noastra cu o experienta vasta in domeniul mutarilor de mobilier ofera servicii de transport mobila, mutari mobilier, relocari, mutari si transport produse electrocasnice la preturi avantajoase si in cele mai bune conditii. Efectuam orice tip de transport mobila: mutari mobila locuinte, mutari mobila sedii firme, transport mobila veche, transport mobila de la producator la domiciliu, transport mobila de lux, transport mobila de colectie atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Avem un personal calificat in transport mobila, mutari si relocari care efectueaza incarcarea si descarcarea mobilierului pentru a evita deteriorarea acestuia. Cu ajutorul angajatilor nostri profesionisti transportul mobilei nu mai este o problema pentru dumneavoastra, noi va asiguram servicii complete pentru ca mobila si bunurile dumneavoastra sa ajunga cu siguranta la destinatie.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Transporturi
Data inscrierii: 2011-03-04
Numar de afisari: 1582
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.transportmoset.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate