Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (21)
  Localitati (1)
  Pensiuni (14)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Satul Prunilor - cazare in Sinaia

Popularitate:

Voteaza:

Satul Prunilor - cazare in Sinaia

La Satul Prunilor ai posibilitatea de a te caza in oricare dintre cele 7 vile luxoase, maiestuoase si identice ca structura. In fiecare vila exista 3 dormitoare cu baie proprie, situate la etaj si un living calduros, unde poti lua masa sau te poti relaxa cu familia sau prietenii.

Iti punem la dispozitie numeroase facilitati moderne: televizoare lcd, telefonie si conexiune rapida la internet. Mai mult, ai la dispozitie o bucatarie complet utilata in care iti poti demonstra talentele gastronomice!

Satul Prunilor reprezinta locul perfect in care poti petrece zile de vis langa Sinaia. Depasind asteptarile oricarui trecator, complexul nostru de vile este un cuib aflat in mijlocul dezlantuirii naturii.

Fie ca iti doresti sa urci pe Varful Omu, la Babele sau la Sfinx, sa explorezi pesteri sau sa vezi biserici istorice, fii sigur ca la noi te vei simti in centrul Pamantului!

Aproape de localitatile Targoviste, Pietrosita sau Sinaia, Satul Prunilor este un complex de 7 vile de lux dotat cu utilitati extra-moderne care iti asigura confortul si relaxarea de care ai nevoie. Nu doar ca vei avea parte de un tratament demn de un rege intr-una din vilele noastre de lux, dar vei putea decoperi si tainele vietii haiducesti chiar in mijlocul naturii salbatice.


Categorie: Turism
Subcategorie: Hoteluri
Data inscrierii: 2011-03-21
Numar de afisari: 1375
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.satulprunilor.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate