Portalul W5

w5.ro


 
 Mass-Media
  Licitatii (0)
  Televiziune (2)
  Radio (1)
  Reviste (1)
  Stiri (4)
  Ziare (1)
  Agentii de presa (1)
  Publicitate media (10)
  Fotografii (3)
  Vremea (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Franz Advertising - tricouri personalizate

Popularitate:

Voteaza:

Franz Advertising - tricouri personalizate

Franz realizeaza tricouri personalizate si materiale promotionale avand in oferta variate produse si un catalog complet de tricouri personalizate disponibil pe site sau in magazin.

Compania Franz Advertising beneficiaza de o experienta de 15 ani pe piata romaneasca si s-a remarcat intotdeauna prin calitatea serviciilor si produseolor oferite, reusind sa creeze cel mai complet magazin de personalizari din Romania. La aceasta performanta am putut ajunge prin efortul tinerei si inimoasei echipe din magazin dar si clientilor, carora pe aceasta cale le multumim.

Majoritatea materiilor prime folosite in procesele tehnologice de personalizare provin de la firme de import de renume mondial.

Multe din tehnicile si procedurilor folosite la personalizarea produselor au fost realizate in premiera in Romania de firma noastra, iar la una din ele suntem in continuare singurii ofertanti de pe piata romaneasca, lucru pe care il puteti constata vizitand magazinul nostru din Unirea Shopping Center.

Scopul nostru este acela de a cauta si dezvolta noi materiale si tehnologii pentru a putea acoperi o gama cat mai variata de produse pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.


Categorie: Mass-Media
Subcategorie: Publicitate media
Data inscrierii: 2011-04-15
Numar de afisari: 1116
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.franz.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate