Portalul W5

w5.ro


 
 Mass-Media
  Licitatii (0)
  Televiziune (2)
  Radio (1)
  Reviste (1)
  Stiri (4)
  Ziare (1)
  Agentii de presa (1)
  Publicitate media (10)
  Fotografii (3)
  Vremea (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Labirint Media - filmari si editare

Popularitate:

Voteaza:

Labirint Media - filmari si editare

Labirint Media - realizam filme de prezentare pentru companii si institutii, filme de prezentare si promovare, filme turistice, filme industriale, filme de marketing si training, filme educationale, filme documentare, reportaje, interviuri, videoclipuri muzicale, reclame si infomercial-uri.

Infiintata in 2008, compania Labirint Media beneficiaza de aparatura performanta destinata productiei si postproductiei video, precum si de o echipa de tineri entuziasti, foarte bine pregatiti, cu o mare experienta in domeniul artelor vizuale.

Facilitatile noastre includ camere video profesionale High Definition Sony si Panasonic, echipamente video indoor si outdoor (macara video, steadycam, travelling, lumini, sunet, scena), 2 sisteme de editare video performante, statie grafica (2D si 3D), studio audio pentru voice-over, aparatura foto Nikon si Canon, sistem PC de editare foto.

Scopul nostru este sa va ajutam sa comunicati mai eficient, mai impresionant, furnizandu-va instrumente de marketing si business inteligent de care aveti nevoie pentru a face din compania dumneavoastra un castigator direct. Lucrand impreuna, va vom ajuta sa descoperiti moduri noi si puternice de a comunica publicului, facandu-l mai constient, influentandu-l, si motivandu-l sa-si schimbe perceptia asupra dumneavoastra.Categorie: Mass-Media
Subcategorie: Publicitate media
Data inscrierii: 2011-05-11
Numar de afisari: 1037
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.labirintmedia.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate