Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Sanatate din natura

Popularitate:

Voteaza:

Sanatate din natura

Distribuim produse naturale cu efecte deosebite asupra imbunatatirii starii de sanatate si care, in acelasi timp, nu prezinta efecte secundare.

Cui se adreseaza produsele:

- de la noul nascut (inainte, in timpul si dupa sarcina) pana la cel mai inaintat in varsta;
- persoanelor care desfasoara diferite activitati fizice sau vor sa faca sport (cu atat mai mult sportivilor de performanta);
- persoanelor care desfasoara o intensa activitate intelectuala;
- omului modern - afectat de stres, tutun, alcool, cafea, aer poluat, radiatii, apa tratata chimic, alimente obtinute sau preparate artificial, etc;
- persoanelor care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite afectiuni, abordand astfel solutii alternative de vindecare mult mai blande si mai armonioase decat administrarea unilaterala de medicatie drastica.

Suplimentele noastre naturale sunt alternativa la produsele medicamentoase de sinteza - cu actiune artificiala, unilaterala si de moment - sunt remediile naturale.

Acestea stimuleaza mecanismele proprii de repunere in forma de care fiecare fiinta dispune - in mod firesc - inca de la nastere. Astfel de remedii, continand diverse principii active naturale, compenseaza si amplifica actiunile specifice organismului viu de eliminare a suferintei si bolii.

Ajutorul pretios al remediilor naturiste poate duce la re-echilibrarea si refacerea generala, oferind omului sansa unica si reala de auto-vindecare. Adaptandu-se la stilul de viata al fiecaruia, solutia naturala de tratament si optimizare se dovedeste a fi calea blanda, stabila si armonioasa catre o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, in deplina rezonanta cu fiinta constienta de posibilitatile si unicitatea ei.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Nutritionism
Data inscrierii: 2011-05-21
Numar de afisari: 1714
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.viata-noastra.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate