Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (3)
  Jocuri (9)
  CAD (1)
  Multimedia (3)
  Securitate (6)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
PC-coolers - coolere procesoare

Popularitate:

Voteaza:

PC-coolers - coolere procesoare

Pc-coolers este unic importator si distribuitor in Romania al marcilor Thermalright (coolere), Enermax (surse, periferice), Akasa (accesorii si modding pc, carcase, surse, coolere), a+ (carcase).

PC-coolers a fost infiintat (in ianuarie 2005) avand drept principal scop aducerea pe piata romaneasca a unor produse de calitate superioara pentru tinerii entuziasti din domeniile: pc-modding, overclocking, silent pc sau pur si simplu pentru cei care vor sa stoarca si ultima picatura de performanta din pc-ul lor la "preturi romanesti".

Pentru inceput ne-am axat pe importul unor produse mai putin cunoscute publicului romanesc, dar care sunt foarte apreciate in S.U.A. si Europa. Ulterior, odata cu cresterea activitatii, am diversificat portofoliul, axandu-ne doar pe marci de renume, recunoscute pe plan mondial pentru calitatea produselor.

Astfel PC-coolers este unic importator si distribuitor in Romania al marcilor Thermalright (coolere), Enermax (surse, periferice), Akasa (accesorii si modding pc, carcase, surse, coolere), A+ (carcase). De asemenea, continuand politica pe care am adoptat-o, sunt disponibile deja si produsele firmelor: Arctic Silver, fUnc sUrface (unele din cele mai bune mouse pad-uri din lume) si Arctic Cooling (coolere, ventilatoare) precum si perifericele de gaming de la Saitek (joystick, volane si gamepad-uri profi), Razer (mousi "profesionali" pentru gaming) si Roccat.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Hardware
Data inscrierii: 2011-06-27
Numar de afisari: 1557
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.pc-coolers.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate