Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Clinica de chirurgie estetica OminiClinic

Popularitate:

Voteaza:

Clinica de chirurgie estetica OminiClinic

Clinica de chirurgie estetica OminiClinic, utilata si amenajata la standarde occidentale, va ofera servicii de infrumusetare si reconstructie prin tehnici moderne.

Puteti beneficia de: marire sani, micsorare sani, ridicare sani, marire buze, lifting facial, liposuctie, rinoplastie, blefaroplastie si tratamente injectabile.

Clinica de chirurgie estetica OminiClinic a fost fondata de catre Dr. Theodor Motruc, specialist in chirurgie estetica si plastica, in anul 2006.

In cadrul OminiClinic s-a pus inca de la inceput accentul, pe asteptarile si dorintele pacientului, pe de o parte, iar pe de alta parte pe experienta personalului si pe calitatea interventiilor chirurgicale realizate. Experienta profesionala a Dr. Motruc cuprinde toate tipurile de operatii estetice, chirurgie si tratamente cosmetice, operatii reparatorii si alte tehnici chirurgicale moderne.

Personalul clinicii numara in totalitate 10 persoane, dintre care 3 medici anestezisti. Fiecare reprezentant al personalului clinicii are pregatirea profesionala necesara pentru ca experienta dvs sa fie una cat mai agreabila atat preoperator cat si postoperator. In cazul in care sunt necesare mai multe tipuri de interventii chirurgicale se pot forma echipe mixte de medici specialisti pentru ca operatia sa decurga cat mai bine.

Astfel, va oferim un personal specializat, discret si cu experienta in domeniu care va va face sa va simtiti in siguranta si de asemenea, va oferim metode moderne pentru o gama larga de operatii estetice, reparatorii si tratamente chirurgicale cosmetice.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2011-07-11
Numar de afisari: 1258
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.chirurgie-estetica.co.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate