Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (9)
  IT (34)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (6)
  Transporturi (10)
  Astrologie (5)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Helix Software - program gestiune

Popularitate:

Voteaza:

Helix Software - program gestiune

Un program de facturare, gestionarea stocurilor si CRM cu functionalitate ridicata, capabil pentru gestionarea facturilor in lei, valuta si de export, cu functii financiare, gestionarea stocurilor la un numar nelimitat de depozite si gestionarea informatiilor de tip CRM.

Societatea noastra este prezenta pe piata softwarelor administrative incepand cu anul 2000. De atunci crestem de la an la an, de fiecare data am reusit sa depasim semnificativ rezultatele anului precedent.

Care este secretul nostru? Este simplu. Ne-am dat seama ca trebuie acordata posibilitatea de gestionare a proceselor administrative cu aplicatii inteligente si intreprinderilor mici si mijlocii. Acordam aceste posibilitati cu unele "software la cutie" care sunt accesibile si intreprinderilor mici si mijlocii, care in schimbul preturilor convenabile asigura prin inteligenta lor un cadru excelent pentru cresterea cotei de piata.

Grupul de produse Helix Software va ofera exact astfel de solutii administrative "inteligente" la preturi accesibile pentru societatea D-voastra. Softwarele Helix se diferentiaza fata de concurenta oferind solutii nu numai pentru o singura problema, ci acoperind o scala larga in procesele administrative.

Dintre nenumaratele exemple excelente sa luam cazul societatilor a caror activitate principala sunt vanzarile online. Cu solutiile noastre acoperim pe deplin procesele financiare, gestionarea stocurilor, managementul magazinului online, dar si acele sarcini periodice cum sunt facturarea si comenzile, acestea putand fi automatizate in intregime. Astfel incat pentru dezvoltare aveti nevoie de un singur software de administrare inteligent, si anume Helix Software!


Categorie: Stiinta
Subcategorie: IT
Data inscrierii: 2011-07-11
Numar de afisari: 1214
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.helix-software.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate