Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Restaurant Terasa Geo - Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Restaurant Terasa Geo - Bucuresti

Restaurant cu specific libanez si international, restaurant terasa Geo Bucuresti, organizeaza evenimente, nunti, botezuri, mese festive, evenimente corporate. Gama variata de preparate din bucataria libaneza si internationala.

Incepand cu 2010, Restaurant Terasa Geo aduce bucurestenilor un nou prilej de a se bucura de gusturile rafinate ale bucatariei libaneze si internationale.

Restaurantul expune vitalitate, energie si caldura ce va redefini conceptul de restaurant. Ambianta calma si plina de verdeata, ofera restaurantului terasa Geo locatia ideala pentru mese de afaceri, o petrecere privata, organizarea unui eveniment sau pur si simplu pentru o seara memorabila, alaturi de echipa noastra de profesionisti.

Restaurantul are o capacitate maxima de aproximativ 140 de locuri si este dotat cu o instalatie moderna de ventilatie, ceea ce asigura o clima agreabila indiferent de anotimp, temperatura sau numar de clienti. Deasemenea, restaurantul, dispune de instalatie wireless, si este deservit de o bucatarie echipata corespunzator pentru a face fata oricaror exigente culinare.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, completata de un generos spatiu de joaca pentru copii.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2011-07-14
Numar de afisari: 1399
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.georestaurant.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate