Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Cabinetul de psihologie Popa Anca

Popularitate:

Voteaza:

Cabinetul de psihologie Popa Anca

Cabinetul individual de psihologie "Popa Anca" va ofera servicii de consiliere si psihoterapie individuala, de familie, cuplu, sau de grup. Aici veti primi sprijinul de care aveti nevoie pentru a lua deciziile care sunt cele mai bune pentru dumneavoastra.

Ca psihoterapeut vreau sa te ghidez si sa te incurajez in timp ce iti voi crea un mediu in care povestea ta este binevenita un mediu in care nu te vei simti judecat.

Te voi ajuta sa gasesti metode alternative de a gandi despre o problema, tocmai pentru ca apoi sa ai de unde alege ce este mai bun pentru tine.

De asemenea, te voi ajuta sa identifici ariile asupra carora ai putere de influenta directa, pentru ca ele iti vor deveni cei mai buni aliati, si cu ele vom lucra cel mai mult. In viata, suntem implicati intr-unele situatii care sunt independente de vointa noastra, si care, chiar daca ne influenteaza, nu putem face prea multe pentru a le schimba. In acest caz, eu iti voi fi alaturi pentru a te ajuta sa le faci fata fara a te simti blocat, trist, sau speriat.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Psihologie
Data inscrierii: 2011-08-01
Numar de afisari: 1444
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.psihosuport.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate