Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Cafe Bar - regele cafelei in Romania

Popularitate:

Voteaza:

Cafe Bar - regele cafelei in Romania

Vanzari online si offline de cafea gourmet de nisa, cafea de lux 100% arabica la pret de necrezut, servicii de consultanta deschidere cafenea, marire profit din cafenea, cursuri de cafegiu, barista training, vanzari si service espresoare si superautomate de cafea si accesorii.

Noi la Cafe-Bar credem ca din multimea de firme de distributie de cafea din Romania cele mai multe au o retorica extravaganta, cu termeni si cuvinte din cele mai pompoase, nepersonale, folosite intentionat ca sa nu se inteleaga mare lucru sau ca sa para experti mai mult decat e cazul.

Noi sustinem si promovam profesionalismul in ceea ce facem, acesta fiind singurul garant al calitatii serviciilor oferite dvs. Ne adresam firmelor cu desfacere si servire bauturi de cafea care vor sa faca un pas inainte introducand o cafea nobila 100% Arabica cu arome complete si gust desavarsit. Totodata, vom sustine cu sfaturi transparente si consultanta de cea buna calitate orice firma care ne cere asta indiferent de cafeaua aleasa de aceasta, a noastra sau nu. Citeste mai mult despre serviciile noastre profesionale.

Dragostea si pasiunea noastra pentru cafea buna a fost o intamplare fericita care incepe in urma cu 5 ani, atunci cand Silviu Lica a primit un contract de munca in departamentul de service al unei mici firme de cafea. Trecand prin diferite cursuri de calificare si testand aproape 100 de marci de cafea diferite, astazi vrem sa impartasim si beneficiem din expertiza noastra dumneavoastra si tuturor celor care cauta perfectiunea in cafea.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2011-10-02
Numar de afisari: 886
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.cafe-bar.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate