Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Centrul medical Medas

Popularitate:

Voteaza:

Centrul medical Medas

Analize medicale, consultatii, cardiologie, dermatologie, chirurgie, oncologie, ortopedie, pediatrie, oftalmologie, etc. Centrul medical Medas este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Bucuresti.

Și-a inceput activitatea in anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmata la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.

Aflat pe piata serviciilor medicale private de peste 7 ani, MEDAS a cunoscut o permanenta dezvoltare, investitiile realizate in decursul timpului regasindu-se atat in tehnologie cat si in capitalul uman.

Astazi Centrul Medical MEDAS ofera consultatii in peste 30 de specialitati medicale si chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistica medicala precum si metode de tratament neinvazive, de ultima generatie.

Astfel, prin activitatea noastra ne-am dorit sa aducem un suport consistent de specialisti si tehnica de varf, care asigura calitate, eficienta si rapiditate in derularea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate a populatiei.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2012-01-02
Numar de afisari: 1598
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.med-as.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate