Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (62)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Oxygen Club - Sala fitness Sector 3

Popularitate:

Voteaza:

Oxygen Club - Sala fitness Sector 3

Oxygen Club a fost gandit si amenajat special pentru a satisface chiar si cele mai exclusiviste dorinte. Sala fitness Sector 3 Vitan a fost amenajata pe doua niveluri pentru a putea include o zona de antrenament exclusiv pentru doamne si domnisoare. Antrenorii nostri de fitness sunt mereu atenti pentru a le oferi indrumare generala si personala in realizarea antrenamentului si a unei diete sanatoase si corecte din punct de vedere calitativ si cantitativ.

Te invitam sa vii in sala de fitness din vitan sector 3 sa te antrenezi indrumat de specialistii nostri in domeniu bodybuilding - ului. Fie ca vrei sa slabesti sau sa cresti in masa musculara este important sa stii cum sa te alimentezi. Ca sa ai o sanatate de fier si sa scapi de stresul cauzat de problemele cotidiene iti punem la dispozitie doua sali de fitness bine dotate, curate si aerisite unde te poti antrena alaturi de oameni manierati.

Sala fitness sector 3 vitan ofera o reducere de 20% din abonament pentru doamnele si domnisoarele care aleg un stil de viata sanatos si vin sa se antreneze alaturi de noi. Pentru domni avem oferte de nerefuzat in sala de forta la abonamentele de bodybuilding.

Clubul este in primul rand una dintre cele mai moderne sali de fitness din bucuresti situat la numai 5 minute de piata unirii, locatia dispune de o gama variata de rute de acces. Zona zepter este printre cele mai cunoscute repere din capitala. Accesul spre sala de fitness se face direct de pe bulevardul unirii, prin spatele cladirii vechi a postei vitan sau de pe calea dudesti.

Incarca-te cu oxigen! Vino la cea mai performanta sala de fitness din sectorul 3 in vitan si alege cel mai avantajos abonament de fitness si bodybuilding!


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2012-10-12
Numar de afisari: 739
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.oxygenclub.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate