Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (62)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Galltrophy - cupe, medalii, trofee

Popularitate:

Voteaza:

Galltrophy - cupe, medalii, trofee

Magazinul online galltrophy ofera cupe, trofee sticla, medalii, figurine, plachete si placute destinate evenimentelor si competitiilor sportive.

Filozofia Gallprint este una extrem de simpla si sincera: ne place sa fim alaturi de clientii nostri; indiferent daca acest lucru inseamna sa sarbatorim alaturi de ei un succes competitional sau o aniversare, sa le stam alaturi la inceputul drumului in afaceri ori sa le consolidam imaginea dobandita in timp, sa facem impreuna invitatiile, pentru ca mai apoi sa le inramam amintirile, Gallprint ofera si va oferi intodeauna servicii si produse asa cum va doriti, deoarece traim alaturi de dumneavoastra fiecare moment important.

Gallprint pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii, de la realizarea de cupe si trofee pentru competitii sportive, la stampile si obiecte promotionale pentru companii, sau chiar cadouri si ambalaje pentru acestea ori inramari tablouri. Va invitam sa vizitati site-ul www.gallprint.ro pentru o prezentare completa a serviciilor si produselor Gallprint.

Incepand cu anul 1999, la sapte ani de la aparitia pe piata a companiei in anul 1992, Gallprint s-a lansat intr-un domeniu de activitate nou, realizarea de trofee, cupe si produse conexe,

Gallprint pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii, de la realizarea de cupe si trofee pentru competitii sportive, la stampile si obiecte promotionale pentru companii, sau chiar cadouri si ambalaje pentru acestea ori inramari tablouri. Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru o prezentare completa a serviciilor si produselor Gallprint.

Incepand cu anul 1999, la sapte ani de la aparitia pe piata a companiei in anul 1992, Gallprint s-a lansat intr-un domeniu de activitate nou, realizarea de trofee, cupe si produse conexe, domeniu organizat in cadrul unei divizii independente ce poarta denumirea de GALLTROPHY.

Cand realizam trofeele GALLTROPHY nu ne gandim la pretul acestora, ci la valoarea dobandita odata inmanate invingatorilor. Preturile trofeelor GALLTROPHY le puteti gasi pe pagina de produse, valoarea o veti afla in momentul la care ne-am gandit atunci cand am creat trofeul ales de dumneavoastra.

Standardele de calitate Gallprint sunt cele mai ridicate, fiind stabilite de catre clientii nostri in cei 10 ani de prezenta neintrerupta in cadrul reusitelor importante din viata acestora. Astfel, calitatea cupelor si trofeelor Gallprint a crescut concomitent cu performantele sportivilor ce le-au ridicat deasupra lor, iar calitatea medaliilor oferite de catre noi s-a imbunatatit concomitent cu schimbarea culorii medaliilor castigate de cei care ne-au facut onoarea sa le poarte.


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2010-06-15
Numar de afisari: 1119
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.galltrophy.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate