Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (62)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Fresh Club - sala de aerobic Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Fresh Club - sala de aerobic Bucuresti

Incepand din 28 februarie 2011 isi incepe activitatea Fresh Club, cu ore de aerobic, step aerobic, pilates, tae bo si zumba. Avand o sala moderna de 90 metri patrati, situata in cvartalul dintre Splaiul Unirii (zona Timpuri Noi), Nerva Traian, B-dul Octavian Goga si Calea Vitan (zona Mall Vitan), se adreseaza locuitorilor din apropiere, dornici sa faca miscare pe ritmuri de muzica.

Accesul la Fresh Club este facil si se poate face din zona statiei de metrou Timpuri Noi, prin Nerva Traian pe strada Ion Minulescu si apoi pe strada Morilor. S

Situata intre strada Anastasie Panu si strada Mugur Mugurel, la sala de aerobic se poate ajunge si din calea Vitan zona Mall Vitan pe srada Zizin sau Foisorului. Din bulevardul Octavian Goga, pe langa magazinul Dacia, se poate merge pana la capatul strazii Anastasie Panu, imediat dupa Gyuri’s Pub, unde este situata sala de aerobic Fresh Club.

Imobilul de la nr 50 este construit la sfarsitul anului 2008 si are 5 etaje, iar pe cladire se afla o reclama luminosa a firmei Antibiotice care are de asemenea sediul acolo.

Dotarea cu vestiare incapatoare si grup sanitar modern, face ca Fresh Club sa fie una din cele mai cochete sali de aerobic din zona Timpuri Noi – Mall Vitan.

Sala de aerobic Fresh Club este accesibila si pentru cei ce locuiesc in zona Soseaua Mihai Bravu intre calea Vitan si Splaiul Unirii.

Din data de 14 februarie 2011 a inceput perioada de abonamente si zilnic de luni pana vineri de la ora 18:00 la ora 21:00 va asteptam sa deveniti membrii Fresh Club. Pana in data de 25 februarie 2011 puteti beneficia de oferta speciala cu doua saptamani gratuit, oferita pentru cei ce fac un abonament full time. De asemenea daca aduceti o prietena care sa devina membru Fresh Club, aveti o reducere de 10% la abonamentul dumneavoastra.

Membrii clubului vor fi informati constant de programul existent si ofertele speciale propuse si vor fi invitati la evenimentele organizate de noi.

Dorim ca membrii clubului sa se simta ca intr-o mare familie, iar participarea la orele de miscare si la evenimentele organizate sa aduca mai multa prospetime si voie buna in viata fiecaruia.

Fa-ti timp pentru tine, fii fresh!


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2011-05-19
Numar de afisari: 977
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.freshclub.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate