Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (20)
  Electrocasnice si Electronice (22)
  Imobiliare (37)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (217)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (36)
  Prestari servicii (50)
  Avocatura (23)
  Comert (105)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (23)
  Transport (18)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (11)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (14)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (34)
  Parfumuri (3)
  Auto (71)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Garduri, grilaje, porti metalice - Alex Trans Com

Popularitate:

Voteaza:

Garduri, grilaje, porti metalice - Alex Trans Com

Pentru imprejmuirea unui teren, curti sau gradini este nevoie de un gard. Firma noastra va poate ajuta cu realizarea unor garduri durabile, estetice care sa reziste in timp, intr-o gama variata de modele cu elemente de fier forjat, tabla sau policarbonat.

Clientii pot veni si ei cu modele de garduri metalice pe care noi le vom realiza si imbunatati cu solutii optime. Multitudinea de elemente si modele face ca imaginatia sa nu aiba limite in realizarea unor garduri cu design unic pentru fiecare client.

Suntem o echipa de tineri profesionisti care dorim sa dezvoltam o afacere prospera si realizam lucrari de calitate pentru toti clienti nostri. Calitatea, corectitudinea, profesionalismul si deschiderea la nou sunt doar cateva dintre calitatile echipei noastre de profesionisti. O solutie mai economica pentru imprejmuirea unui teren pe termen scurt sau chiar permanent sunt panourile din plasa simpla sau bordurata zincata sau plastifiata.

Panourile de gard se produc in baza unei comenzi ferme sau a unui proiect de comun acord cu beneficiarul. Gardurile din fier forjat au un aspect deosebit datorita elementelor de fier forjat si a multiplelor combinatii care ajuta la realizarea unui design deosebit si unic pentru fiecare client. Rezistente in timp si avand un stil architectural aparte sunt foarte apreciate de clientii care isi doresc un gard cu tenta antica si calitate deosebita.

Gardurile metalice sunt produse pentru a proteja interiorul unei curti sau al unei institutii, indirefent de bugetul pe care il aveti sau de modelul ales. Gardurile din bare metalice sunt accesibile oricarui buget. Dimensiunea si tipul barelor folosite pentru executia panourilor de gard, imaginatia echipei noastre sunt doar cateva solutii pe care firma noastra va poate realiza un gard elegant pe gustul orcarui client. Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Constructii si Amenajari
Data inscrierii: 2013-07-09
Numar de afisari: 1139
Numar note acordate: 6
Pagina Web: www.alextrans.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate