Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (63)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Personal trainer

Popularitate:

Voteaza:

Personal trainer

Antrenamente personalizate, antrenor personal fitness, antrenor personal mma, antrenor personal jiu jitsu, autoaparare, antrenamente pentru slabit, dieta si nutritie.

De ce sa ai un antrenor personal?

Ai obiective legate de conditia ta fizica sau de practicarea unui sport, de cateva luni, sau ani, dar nu ai reusit sa le împlinesti pentru ca mereu pe lista ta de prioritati tu, corpul tau, sanatatea si psihicul tau ocupa mereu ultimele locuri.

De ce un antrenor personal? Pentru ca noi, ca antrenori personali suntem interesati sa te facem sa ajungi la rezultatele pe care tu ti le doresti, punand pe primul loc corpul tau si mai ales siguranta lui.

Programele de antrenament pe care antrenorii personali le realizeaza pentru tine au la baza evaluarea pe care ei o fac la inceputul programului, evaluare care include istoria ta medicala, respectiv afectiunile de care suferi sau de care ai suferit, problemele de sanatate, masuratori de greutate, de forta, de stabilitate, flexibilitate precum si un test pentru a aprecia nivelul tau de stres.

Antrenorii creeaza aceste programe personalizate si variate asa incat sa te ajute sa iesi din rutina si sa poti relua antrenamentele si in afara orelor de curs, dupa incheierea programului cu antrenorul personal.

Antrenorii personali vin cu experienta, disciplina, motivatia si asistenta permanenta pentru a-ti da imboldul de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele.


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2010-05-26
Numar de afisari: 1579
Numar note acordate: 1
Pagina Web: personal-trainer.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate