Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (20)
  Electrocasnice si Electronice (22)
  Imobiliare (37)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (13)
  Constructii si Amenajari (216)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (36)
  Prestari servicii (49)
  Avocatura (23)
  Comert (105)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (23)
  Transport (18)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (24)
  Traduceri (11)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (14)
  Firme (25)
  Diverse Afaceri (34)
  Parfumuri (3)
  Auto (71)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Robinete industriale Jafar Polonia

Popularitate:

Voteaza:

Robinete industriale Jafar Polonia

Specializata in productia de robinete industriale si fitinguri din fonta sau alama si hidranti, Jafar Romania ofera: robinete cu sertar pana, robinete cu sertar cauciucat, robinete cu clapa fluture, robinete de retinere cu bila si cu clapa, filtre de retinere inpuritati, robinete de inchidere cu sfera etc.

JAFAR ARMATURI SRL Bacau a fost infiintata in anul 2006, ca reprezentanta in Romania a producatorului de armaturi industriale JAFAR SA Polonia - care detine 90% din capitalul social al acestei societati.

JAFAR SA Polonia este pozitionata in sud-estul Poloniei. Compania a fost infiintata in anul 1953 - avand deci o experienta de peste 50 de ani in producerea robinetelor industriale din fonta, a hidrantilor si alte armaturi industriale. Productia se desfasoara in 2 locatii: Skolyszyn si Przysieki, si numarul total de angajati este in prezent de 290 persoane. Compania dispune de turnatorie proprie de fonta si produse neferoase.

In anul 1994, ca urmare a inceperii procesului de privatizare, angajatii au cumparat actiuni, si astfel JAFAR a devenit societate pe actiuni. Anii urmatori au adus multe schimbari benefice, in principal in domeniul productiei. Aproape 70% din produsele aflate in portofoliu au fost imbunatatite si modernizate. Schimbari au avut loc si in ceea ce priveste politica in domeniul calitatii - JAFAR a devenit o companie orientata catre calitate. Aceasta orientare a dus la obtinerea in anul 1999 a certificatului ISO 9001.

In prezent, Fabrica de Armaturi JAFAR este specializata in productia de hidranti, robinete industriale si fitinguri din fonta pentru apa potabila, gaze si apa industriala. Pe langa aceste produse, JAFAR mai produce si robinete si fitinguri sanitare si din alama. Calitatea inalta a produselor, precum si implementarea continua de produse noi au ajutat compania sa devina lider in Polonia in productia de hidranti, robinete industriale si fitinguri din fonta, si sa patrunda si pe numeroase piete externe: Romania, Germania, Franta, Italia, Spania, Egipt, s.a.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Industrie
Data inscrierii: 2010-06-15
Numar de afisari: 1758
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.jafar.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate